Stichting Leergeld

Stichting Leergeld helpt kinderen (0-18 jaar) op het gebied van onderwijs, verenigingen, sport en buitenschoolse activiteiten.
Zit je als ouder in een financieel lastige tijd waardoor er geen geld is voor onder meer een fiets, laptop, schoolspullen, of lidmaatschap van een sportclub of de bibliotheek. Stichting Leergeld zorgt ervoor dat kinderen kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Stichting Leergeld doet dit, omdat deze activiteiten bijdragen aan de ontwikkeling van vaardigheden, talenten en een gevoel van eigenwaarde. Alle kinderen hebben recht op deze ontwikkeling.

Meer informatie over Stichting Leergeld Veldhoven de Kempen is te vinden op www.leergeldveldhovendekempen.nl.